Lancier – (Les Lanciers)

Den bedste underholdning til fest

Ønsker du et underholdende og festligt indslag til din fest er undervisning i lancier favoritten. Det er en dans som samler folk på kryds og på tværs i alle aldre.

Lancier er for nogle også et tilbageglimt fra gymnasietiden og for andre en endelig mulighed for at danse den populære dans. Den er nem at lære, så alle kan være med.

Vi gør det nemt at danse lancier

Vi underviser lancier på en simple måde, der gør det nemt at lære, så alle kan følge med samtidig med at underholdningsværdien er stor. Der er vores erfaring at alle har det sjovt, også dem som måske i første omgang er lidt usikre på at skulle danse.

Lancier (Les Lanciers) er dansk tradition trods det franskklingende navn og er igen blevet meget populært både blandt unge og ældre. Det er oplagt at danse lancier som festlig underholdning til alle slags bryllupper, fødselsdage, firmafester, sommerfester osv. Når vi danser, løsner vi op og bliver mere åbne. Det skaber en fantastisk humørfyldt stemning, som ofte forsætter igennem hele festen.

Vi kommer gerne ud på det meste af Sjælland og i nærheden af Odense og Århus. Kontakt venligst for priser og booking.

Lær at danse lancier

Til højre kan du se en video fra youtube hvor jeg kalder trinene ud, det kan gøre det lidt nemmere at lære.

Hvis du f.eks. skal til en fest hvor der skal danses lancier, kan du måske have lyst til at forbedre dig lidt inden. 

Hvis du derimod skal arrangere en fest eller en event hvor der skal danses lancier, er det helt sikker bedst at have en professionel danselærer til at hjælpe jer igennem dansene. (Hint jeg kommer gerne ud 😉

Lancier Tur 1 med instruktion

Lancier Tur 2 med instruktion

Lancier Tur 3 med instruktion

Lancier Tur 4 med instruktion

Lancier Tur 5 med instruktion