Zouk Heaven

Vi tilbyder zouk undervisning og social hver søndag på Kapelvej 44 på Nørrebro frem til sommerferien, derefter danser vi hveranden tirsdag i Fælledparken eller på Blox. De andre tirsdage vil vi danse WCS. Få de seneste informationer på facebook.

Brasiliansk zouk er en pardans med det skønneste flow, der får dig til at glemme tid og sted. Den startede ud i 90’erne, hvor brasilianerne skiftede fra almindelig lamba til den mere flydende zouk, som vi kender det i dag. 

Zouk er en glæde for krop og sjæl. Det tager lidt tid at lære, men alle trin på vejen har deres egen magi og det er ubeskriveligt når man opnår, at kunne flyde i et med musikken i fuldstændig connection med sin dansepartner. 

Hver søndag har vi open level workshop fra kl. 18.30-19.30 og social fra kl. 19.30-22.00 på Kapelvej 44, 2200 København N (Når du kommer skal du gå om i baggården og der vil du finde en lilla dør, nærmest over for cafeen, som du kan gå indad.)

Disse workshop er for dem, som allerede har prøvet at danse zouk før på improver og intermediate nivaeu eller dem som har danset andre stilarter og derved nemmere kan følge med.

Hvis du aldrig har prøve at danse zouk før anbefaler vi at du/I starter med 30. min privat lektioner under Socials. På den måde lærer du bedst og hurtigst, da du kommer til at danse med lærere og på den måde hurtigere kan føle hvordan det skal danses. Det koster kun 150 kr. for en person og 200 kr. for to.