Polterabend dans

Hvis I søger en sjov oplevelse I kan dele med jeres brud eller brudgom på jeres polterabend, så er I kommet til det rigtige sted.

Dans er fantastisk til at samle folk om en fælles oplevelse, som måske rykker lidt grænser, uden at det bliver for meget. Dans er altid et hip til en polterabend, men kan selvfølgelig også bruges til andre events.

Jeg tilbyder danseundervisning i forskellige stilarter og blander dem også gerne så I får prøvet lidt af hvert. Stemningen er sjov og uhøjtidelig, det handler om skabe en god stemning. Hvis jeg selv er optaget, har jeg andre instruktører som kan træde til.

Priser:

  • 1350 kr. – op til 10 pers.
  • 1500 kr. – for mere end 10 pers.
  • 1800 kr. – for mere end 20 pers.

Steder:

  • Østerbrohuset (bad) 
  • Vesterbros Kulturhus
    (mulighed for at vælge stort lokale for 200 kr. ekstra) 
  • Islands Brygge Kulturhus
  • Diverse parker i København 


Det er også muligt at jeg kan leje mig ind i andre lokaler i København eller jeg kan komme hjem til jer. Spørg efter pris.

Jeg anbefaler at I har noget tøj på, som I kan bevæge jer frit i. Det er sjældent at folk går i bad efterfølgende, da man ikke rigtig kommer til at svede af dansen. (Måske lidt til can can!)

Du er velkommen til at ringe eller skrive hvis du har spørgsmål og konkrete ønsker.

 

Vælg mellem følgende:

Sensuel dans inkl. fif til Lab dance: Lær at komme ned i kroppen og nyde den sensuelle energi, når du bevæger dig til musikken. Det er befriende når vi slipper vores indre dommer og blot flyder ind i musikken. Vi har så megen kraft og lykkefølelse vi kan tappe ind i, når vi giver os hen og nyder dansen.

A Touch of Twerk: Vi starter timen med opvarmning og vi kommer til at gennemgå nogle twerking teknikker, men det er ikke en decideret twerking time, da det som regel bliver for hårdt for ryggen. I kommer til at lære en dans som har elementer af twerking og den udvikler sig på en sjov og vild måde. Det handler mest om at have det sjovt.

Burlesque: En fræk og forførende dans inspireret af showdance og striptease, her beholde vi dog tøjet på. Burlesques skal være sexet, erotisk og overraske og tease sit publikum. I lærer en hel dans og vi slutter den af med at hylde bruden i midten.

Chair Dance: Vi starter timen op med en opvarmning med bløde bevægelser, vi kommer ned på gulvet og leger lidt med sensuelle og lækre moves. Derefter lærer I en koreografi på stol, som udføres i et roligt tempo så alle kan følge med. I får adgang til jeres indre showdancer med smil på læberne.

Lab Dance: I denne time har vi fokus på at lære at bevæge os blød og sensuelt, I får mere end bare fif til en lab dance, I får lov til at gå sammen to og to hvor den ene danser for den anden. Der vil både være guiding og free style, vi slutter af med I alle giver en lab dance på skift til bruden/gommen eller at han/hun skal lave en lab dance på en af jer.

Can Can fra Moulin Rouge: Ønsker I en mere festlig dans er can can helt sikkert det bedste bud med farverige kjoler. Vi gennemgår trinene uden at ‘hoppe’ for meget og ender med et fantastisk show hvor vi hylder bruden eller gommen i midten. 

Magic Mike: Denne her dans henvender sig især til mændene, da dansen er inspireret af filmen Magic Mike, som handler om mandlige stripdansere. Så her får i muligheden for at lære at danse lækkert og sexet. Super sjov og underholdende udfordring til en mandlig polterabend, som er lidt ud over det sædvanlige.

Line Dance både traditionel og groovy: Måske I foretrækker en dans som danses på rækker som gentages flere gange til forskellig musik og også forskellige små danse, som er simple at lære. Det kan være all country eller I kan vælge at vi slutter af med en mere groovy line dance, som den danses i LA.

Disco Battle: Hvis I elsker disco dance er Disco Battle det helt rigtige valg. Vi starter op med opvarmning med diverse disko trin og få det sat sammen til en lille disco dans, derefter kommer i til at battle mod hinanden, hvor der gerne på heppes på det modsatte hold. Vi slutter timen af med en traditionel Soul Train, hvor alle har deres ‘minute of fame’