Gør jeres første dans helt speciel

Bryllupsvalsen er en de mest kærkomne traditioner, som alle venter på med spændthed. Hvorfor ikke gøre denne oplevelse til noget helt specielt?

Uanset om I ønsker hjælp til at lære at danse den traditionelle brudevals eller I gerne vil have hjælp til at koreografere særlig bryllupsdans, så kan jeg hjælpe jer. Det er skønt at være med til at skabe en mindeværdig og personlig “wedding dance”, som I og jeres gæster vil huske for evigt.

Jeg vil arbejde tæt sammen med jer for at forstå jeres musiksmag, personlige stil og danseerfaring, så vi kan skabe en dans, der er skræddersyet til jer og jeres store dag. 

Jeg vil starte med at lære jer de grundlæggende trin og teknikker, og derefter vil vi tilføje personlige detaljer og stil til dansen. Jeg vil også give jer tips om holdning, timing og hvordan I kan bevare roen og nyde øjeblikket, selv når I er omgivet af jeres gæster.

 

Min undervisning vil være sjov og afslappet, og jeg vil sørge for at skabe en hyggelig og tryg atmosfære, hvor I kan slappe af og nyde at lære at danse sammen. Vi vil træne til musikken og koreografien, indtil I føler jer helt trygge og klar til at optræde foran jeres gæster.

Dance Together

Den første dans representerer to mennesker 

som finder sammen for at skabe noget smukt og unikt

Denne her smukke bryllupsdans er brasiliansk zouk, jeg bruger gerne trin fra denne stilart og evt. blandet lidt med Connection dance og Kizomba, eller måske allerede har en stilart som I gerne vil danse, så tager vi udgangspunkt i det. Jeg kender også til tango, bachata og salsa og sammen finder vi frem til den rigtige koreografi.

Jeg kan også hjælpe, hvis I ønsker at lave en surprise dans for hinanden, hvad enten det er alene eller sammen med flere. 

Prisen varierer alt efter, hvor meget undervisning i ønsker. I kan også filme dansen og øve den alene.

Kontakt venligst hvis I er interesseret i et samarbejde omkring jeres første dans.