Om Os

Connie Yndal er kvinden bag DanceTogether.dk og har med stor succes undervist i dans til fester, polterabends og firmaevents siden 2008, blandt andet for Ret og Råd, diverse ministerier, hæren, Novo Nordisk, Noa Noa og mange flere. 

I er i gode og kyndige hænder, når I vælger en instruktør fra DanceTogether.dk, som alle er dygtige, rutineret og festlige undervisere. 

For os er det vigtigste at vores kunder får en underholdende og stemningsfyldt undervisning. Vi tilpasser undervisningen til sted og situation, om det er for 10 eller 100 mennesker er uden betydning.

Undervisningen er tilrettelagt på en måde, så det er nemt at lære trinene og alle kan følge med.

Vi dækker en stor del af Danmark da vi også har instruktører i Odense og Århus, som kan kører ud.  

Connie Yndal

Connie har en baggrund som professionel danser, har taget en del danselærer uddannelser samt kurser inden for pilates, yoga, coaching, love coaching, FasterEFT mm.

Hun har kørt sit firma siden 2005 og tilbyder også ugentlig træning til firmaer og foreninger (dans, yoga, pilates og anden fitnesstræning)

Derudover arrangerer hun også danseevents med tango, zouk og west coast swing, både med og uden danseundervisning.

Det bliver aldrig kedeligt når Connie underviser i dans, tonen er uhøjtidelig og fyldt med humor. Hun formår at undervise på en underholdende og pædagogisk måde, så alle nemt kan følge med.